06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Access Bars in Wageningen

Ben je op zoek naar een practitioner Access Bars in Wageningen? Zoek je een andere manier om meer rust en ontspanning in lichaam en geest te creëren? Voor een behandeling Access Bars kun je terecht bij Plus Voor Jou.

Gratis parkeren!

Over mij

Ik ben Lenie van der Zande, eigenaar van Plus Voor Jou. Plus Voor Jou omdat welke behandeling je ook kiest, Access Bars, Reiki, AromaTouch of een andere massage … alles is een Plus voor JOU!

Mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen, maar die van jou misschien ook wel? Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik jou op een holistische wijze kan helpen., Ik help jou bij bij klachten zoals stress, te veel in je hoofd zitten, pijnklachten die maar niet over gaan. Lees hier meer over mijn ontwikkeling.

Access Bars

Access Bars zijn 32 drukpunten op het hoofd. Hierin liggen al je gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt vertegenwoordigt alles wat je opslaat in je leven. Deze behandeling kun je zien als een energetisch lichaamsproces die per persoon verschillend is.

De druk van de maatschappij kan je het gevoel geven dat je altijd AAN staat. hoe mooi is het wanneer Acces Bars behandeling jou meer rust en ontspanning kan geven. En hoe mooi is het dat je Access Bars in Wageningen kan boeken!

Het aanraken van die bars op je hoofd kun je vergelijken met het gebruik van de deleteknop op jouw computer. Oude overtuigingen, pijn en verdriet in je brein worden gewist. Druk verdwijnt en ruimte wordt gecreëerd met een Access Bars® behandeling.

De Access Bars® behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Andere behandelingen in Wageningen

Ben je geïnteresseerd in massages, Reiki, EFT of bijvoorbeeld de Aromatouchmassage met de AromaTouch Technique? Ook daarvoor en andere behandelingen kun je bij Plus Voor Jou terecht. 

Je twijfelt al langer en zoekt naar een meer holistische aanpak voor terugkerende klachten?

Je hebt altijd een keuze om het anders te doen. Er is veel beschikbaar, zoals Access Bars in Wageningen.

Maak daarom nu een afspraak of neem telefonisch contact met mij op voor meer informatie. Ik beantwoord graag al je vragen. 

06 45 96 25 28

Ook hier zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze en alle andere pagina’s is op geen enkele wijze bedoeld als persoonlijk medisch advies of vervanging van reguliere zorg. Ik, Plus Voor Jou, aanvaard geen aansprakelijkheid voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.

Reiki

Ik ben Reiki Master, ik heb alledrie de inwijdingen mogen ontvangen. Daarnaast ben ik therapeut en sta ik ingeschreven bij het CAT.

Sedona

Sedona – Sedona is een methode die ik kan toepassen wanneer ik jou behandel met Reiki. Het is een milde techniek die helpt bij loslaten van oude emoties.

Symphony of the cells

Wil je de essentiële oliën ervaren op jouw lichaam en het effect nog lang navoelen? Met The Symphony of the cells krijgt jouw lichaam de kans om weer in balans te komen. Dat is de Plus voor JOU!

Aromatouch massage

Voor mij zijn de essentiële oliën van DōTERRA onmisbaar bij de massages die ik jou geef. Zeker bij de AromaTouch® Technique gebruik ik uitsluitend DōTERRA etherische oliën en de draagolie: gefractioneerde kokosolie. Maar ook in de diffuser tijdens andere massages gebruik ik DōTERRA.

Lees meer waarom ik gefractioneerde kokosolie van DōTERRA gebruik.

Meer balans in jouw leven, op een natuurlijke manier.

Dit is een afbeelding van Lenie van der Zande - Eigenaar Plus Voor Jou en COMM-ON+

COMM-ON+

Op de Over mij pagina van COMM-ON+ vind je meer over mij en wat ik doe voor ZZP-ers. In mijn blogs lees je hoe ik dat doe en lees je meer over mijn ervaringen. Zoals dat stukje van mij communicatie raakt, zo raakt Reiki het andere deel van mijn communicatievaardigheden. Liefs, Lenie

lees de reviews

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur